SARAMO SIERADEN

Workshops Sieraden maken & Verkoop van Sieraden en Materialen

Wil je iets speciaals? 

Buiten het gezellig samen zijn en het maken van een mooi sieraad, kun je dit aanvullen met onderstaande arrangementen. Deze arrangementen lenen zich vooral voor bijvoorbeeld een  vriendinnendag, vrijgezellenfeestje,  verjaardag of een bijzondere moeder/ dochter  of familiedag.


ARRANGEMENTEN:


Arrangement Ketting of Armband maken met HIGH TEA:


Tijdens een ontvangst met verschillende soorten thee en iets lekkers, geef ik een korte introductie over de mogelijke technieken voor het maken van de ketting of armband. Vervolgens loop je door het assortiment en zoek je naar je eigen favoriete kralen en kleuren. Natuurlijk wordt je tijdens de Workshop begeleidt en krijg je de nodige tips. Ben je zelf niet zo creatief, dan zijn er voldoende voorbeelden aanwezig. Tijdens en na de Workshop houden we een break voor de High Tea. 


DUUR:  3 uur 

DEELNAME: EUR 37,50 p.p.  (min. 2 pers./ max. 10 pers.)


Inclusief: High Tea, gebruik gereedschap, draad, sluitingen, afwerkmaterialen en kralen. 


De High Tea bestaat uit: 

Ontvangst met verschillende soorten thee en diverse zoetigheden.
Break
met verschillende soorten thee en sandwiches.
Afsluiting
met verschillende soorten thee en bonbons.

 

Arrangement Ketting of Armband maken met HIGH WINE:


Tijdens een ontvangst met een welkomstdrankje en iets lekkers, geef ik een korte introductie over de mogelijke technieken voor het maken van de ketting of armband. Vervolgens loop je door het assortiment en zoek je naar je eigen favoriete kralen en kleuren. Natuurlijk wordt je tijdens de Workshop begeleidt en krijg je de nodige tips. Ben je zelf niet zo creatief, dan zijn er voldoende voorbeelden aanwezig. Tijdens en na de Workshop houden we een break voor een glaasje wijn of Rosé en hartige hapjes. 


DUUR:  3 uur 

DEELNAME: EUR 37,50 p.p.  (min. 2 pers./ max. 10 pers.)Inclusief: High Wine, gebruik gereedschap, draad, sluitingen, afwerkmaterialen en kralen. 


De High Wine bestaat uit: 

Ontvangst met een Welkomstdrankje en een hapje.
Break 
met een glaasje wijn of Rosé en hartige hapjes.
Afsluiting 
met een glaasje wijn of Rosé en Quiche.

* Wil je tijdens de Workshop een extra glas wijn of Rosé bestellen, dan kan dit tegen bijbetaling van EUR 1,50 per glas.

Arrangement VERJAARDAGSFEEST THUIS:


Het is  mogelijk om een "Kralenkist'te huren, waar alle benodigdheden en voorbeelden in zitten om thuis jouw eigen armband of sleutelhanger te maken. We bespreken de materialen en bijgesloten uitleg tijdens het ophalen van de kralenkist. En natuurlijk zit er een cadeautje voor de jarige bij.  

DUUR:  1 dag 

DEELNAME: EUR 11,50 p.p.  (min. 4 pers./ max. 10 pers.)


Borg kralenkist EUR 50,00 (na inlevering retour)


Inclusief: Kist met materiaallijst, uitleg,  gereedschap, kralenbord,  bedels, kralen, draad, hangers, sleutelhangers, verdere benodigdheden en een cadeautje voor de jarige.